MUSICONICA
+  FORUMUL ŞEPCILOR ROŞII
|-+  ALTE SPORTURI» Baschet masculin» Sezonul 2008-2009
Username:
Password:
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 13   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Sezonul 2008-2009  (Citit de 19034 ori)
SRL28_U
Senior
Deconectat Deconectat

Adresa de email
« Răspunde #15 : Septembrie 08, 2008, 10:59:38 »

Mda, victorie in primul amical contra Muresului. Daca bine tin minte asa a fost si anul trecut cand bateam pe Mures iar apoi in campionat stiti voi ce-a urmat. Sper sa nu fie asa si acum. Am incredere in TAB !

Nu o fost contra Muresului, ca s-a jucat impotriva Brasovului. Sper sa nu se intample ca si anul trecut, cand meciurile din deplasare ne dadeau mari emotii. Oare chiar ne asteptam la un sezon in care sa nu avem probleme?Eu daca ma uit la jucatorii p care si-a "tras" Otopeniul si Mediasul, anticipez o editie mult mai stransa decat au fost toate pana acum.
Memorat

n"U"mai bine,
n"U"mai "U"!
Sf. Andrei
Moderator Global
Campion
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #16 : Septembrie 08, 2008, 11:12:53 »

Mea culpa! Cu Brasovul am jucat acum; m-a luat valul cu amintiri de anul trecut  Grin
Si bine a observat SRL, multe echipe s-au intarit deci urmeaza un sezon foarte interesant in care o banca "lunga" conteaza mult.
Memorat

aka_ao
Moderator Global
Maestru
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #17 : Septembrie 09, 2008, 02:13:59 »

Suntem prea puternici ca sa putem fi invinsi anul asta de cineva  Cool !
p.s In cele doua amicale disputate pana acum asesoftul are 2 infrangeri. Au jucat cu Energia Rovinari si Rapid.
Memorat

[size=18]Una fede un mito un amore infinito[/size]
SRL28_U
Senior
Deconectat Deconectat

Adresa de email
« Răspunde #18 : Septembrie 16, 2008, 07:18:38 »

p.s In cele doua amicale disputate pana acum asesoftul are 2 infrangeri.

Mult mai important mi se pare mie faptul ca noi am obtinut 3 victorii din 3 meciuri amicale(daca nu cumva am scapat eu vreunul). Duminica va fi meciul de prezentare a lotului. incep sa creasca emotiile Wink
Memorat

n"U"mai bine,
n"U"mai "U"!
Sf. Andrei
Moderator Global
Campion
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #19 : Octombrie 09, 2008, 04:10:27 »

Asesoft - "U" 99-93. Un meci pierdut dar diferenta nu e mare. Eu zic ca acasa cu un "Horia Demian" arhiplina ii batem la 20 diferenta  Grin Sau sunt prea optimist?
Memorat

SRL28_U
Senior
Deconectat Deconectat

Adresa de email
« Răspunde #20 : Octombrie 10, 2008, 07:43:26 »

La meciul cu Asesoft, nu stiu daca va fi arhiplina sala...In schimb sper ca in meciul cu nemtzii atmosfera sa fie auzita pana dincolo de Tampa  Grin
Oricum, meciul de azi (106-32) mi se pare ca a fost poate mai bun decat un simplu antrenament. Intr-un fel mi-as fi dorit sa fie mai tare meciul pt ca baietii sa fie mai mobilizati. Pe de alta parte, poate e mai bine asa, avand in vedere ca baietii mai au de lucru la "echipa".
Marti va fi momentul adevarului!
Memorat

n"U"mai bine,
n"U"mai "U"!
SRL28_U
Senior
Deconectat Deconectat

Adresa de email
« Răspunde #21 : Octombrie 15, 2008, 08:10:20 »

Total dezamagit de meciul de ieri.Fara cuvinte.
M-am uitat pe statistici shi am vz ca Flavius si Silva au jucat fiecare cam 15 min. Sunt surprins. Mie mi s-a parut ca nu li s-a dat sansa sa joace.Dupa parerea Silva este un jucator care poate sa duca un meci in spate linistit. Sper sa nu se intample ca shi anu trecut cu Misha si sa nu-l bage in joc, ca ma supar rau de tot. Levi cred ca a facut cel mai slab meci al lui din toata cariera.Iar Cuic, in afara de faptul ca a reusit sa scoata faulturi(din libere reusind sa faca cosaverajul p care l-a avut) nu m-a impresionat cu nk. Pt a-l ierta de fazele de anu trecut, mie imi tb sa imi aduca titlul.Inca nu a reusit, asa ca eu am ramas tot la ideea ca mai are mult de munca.
TAB sper sa reuseasca cumva sa formeze jocul de echipa, ca io unu nu mai am nervi de un inceput de campionat cum o fo cel de anu trecut.Din cupa europeana suntem out Sad(. In cupa Romaniei e "cu cantec" situatia. Vreau un paly-off castigat din 3meciuri  Grin. Si mai ales vreau o primavara europeana. Cer prea mult?  Cheesy :Smiley
Memorat

n"U"mai bine,
n"U"mai "U"!
aka_ao
Moderator Global
Maestru
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #22 : Octombrie 15, 2008, 11:18:07 »

Total dezamagit de meciul de ieri.Fara cuvinte.
M-am uitat pe statistici shi am vz ca Flavius si Silva au jucat fiecare cam 15 min. Sunt surprins. Mie mi s-a parut ca nu li s-a dat sansa sa joace.Dupa parerea Silva este un jucator care poate sa duca un meci in spate linistit. Sper sa nu se intample ca shi anu trecut cu Misha si sa nu-l bage in joc, ca ma supar rau de tot. Levi cred ca a facut cel mai slab meci al lui din toata cariera.Iar Cuic, in afara de faptul ca a reusit sa scoata faulturi(din libere reusind sa faca cosaverajul p care l-a avut) nu m-a impresionat cu nk. Pt a-l ierta de fazele de anu trecut, mie imi tb sa imi aduca titlul.Inca nu a reusit, asa ca eu am ramas tot la ideea ca mai are mult de munca.
TAB sper sa reuseasca cumva sa formeze jocul de echipa, ca io unu nu mai am nervi de un inceput de campionat cum o fo cel de anu trecut.Din cupa europeana suntem out Sad(. In cupa Romaniei e "cu cantec" situatia. Vreau un paly-off castigat din 3meciuri  Grin. Si mai ales vreau o primavara europeana. Cer prea multCheesy :Smiley
Cam da  Angry
Memorat

Sf. Andrei
Moderator Global
Campion
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #23 : Octombrie 15, 2008, 11:31:52 »

SRL28, eu cred ca vrei un play-off castigat din 4 meciuri Grin
Memorat

cosminm30
Speranţă
**
Deconectat Deconectat

Adresa de email
« Răspunde #24 : Octombrie 16, 2008, 12:04:41 »

Parca nici publicul nu a participat ca si alta data la atmosfara din sala. Usor apatic si evident nemultumit de maniera de joc, nu neaparat de scor. Ce parere aveti de jucatorii noi? Mie unul inca nu mi-au placut (nu sunt convins inca de valoare) la prima vedere : Gibson - egosit, Kinsella - a avut 4-5 aruncari de 3 si nici un cos, Osby - dezorientat tactic, desi a facut cateva recuperari si a inscris cateva cosuri, altfel simpatic cu parul ala valvoi Smiley.

Sper sa ne inchegam si sa jucam mai convingator.

Memorat

Fular
SRL28_U
Senior
Deconectat Deconectat

Adresa de email
« Răspunde #25 : Octombrie 16, 2008, 07:25:20 »

@ Sf. Andrei: apoi dupa ce conducem cu 3-0 ar fi culmea sa pierdem in ultimul meci. Si daca tot suntem la vise, sa se dispute ultimul meci tot in deplasare, ca ce a fost la Cornu' va fi chef de gradinitza fatza de ce s-ar petrece atunci.
Revenind...
@cosminm30 Tu i-ai mentionat doar pe 3 dintre cei care au venit in vara asta. SE pare ca is si cei mai activi.Io zic ca astia 3 vor creste.Nu stiu restul ce fac. Gibson si Kinsella cred ca vor fi in primul 5 meci de meci.Osby e mai mult parca pus pe show decat pe un meci clasic. ceea ce intr-un fel e bine.Dar mie mi-e ciuda daca nu ii lasa iara p ai nostri sa joace(din pacate aici ma refer doar la Silva si Lapuste - desi ar mai fi unu din copii care au fost promovatzi acuma de la mobitelco2, dar imi scapa numele). Va fi greu. Si mie unu imi pare fff, extrem, nemaipomenit. incomensurabil etc de rau ca am ratat calificarea in cupa europeana(poate cine stie, o sa ma contrazica baietzii martzi, dar  :Smiley ). Parca acum stau si astept acum doar anul viitor, in care sper sa trecem in primavara europeana.
Memorat

n"U"mai bine,
n"U"mai "U"!
Sf. Andrei
Moderator Global
Campion
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #26 : Octombrie 19, 2008, 06:36:34 »

A venit si a doua victorie din campionat, destul de usor impotriva lui Dinamo. Sper ca dupa acest meci lui Osby sa-i fi trecut teama aruncarilor de la distanta Grin
Memorat

aka_ao
Moderator Global
Maestru
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #27 : Octombrie 19, 2008, 07:20:13 »

A venit si a doua victorie din campionat, destul de usor impotriva lui Dinamo. Sper ca dupa acest meci lui Osby sa-i fi trecut teama aruncarilor de la distanta Grin
Fii sigur ca de acum inainte cand va ramane liber la 3 pcte va arunca fara ezitare Cool
p.s Levar e free agent!! Smiley
Memorat

phlo78
Speranţă
**
Deconectat Deconectat

Adresa de email
« Răspunde #28 : Octombrie 19, 2008, 08:30:09 »

oare nu-l pot aduce pe Le Var inapoi? sau nu vrea Tab?
Memorat
phlo78
Speranţă
**
Deconectat Deconectat

Adresa de email
« Răspunde #29 : Octombrie 19, 2008, 08:36:20 »

P.S. De 2 ani aduc copii de gimnaziu din scoala mea la meciurile de baschet, mai ales la cele importante. consider ca asa se pot face mai multe pentru "U" si pentru suporterii de maine, decat injurand *** sau lovind testoase. totusi, au fost extrem de dezamagiti de atmosfera de la meciul cu Oldenburg.o comparau cu cea de la meciurile din play-off unde au fost cu totii cuceriti de ce se intampla in sala. unde a fost galeria? chiar daca am fost si eu amarat dupa meciul de fotbal, nici nu ma gandeam sa lipsesc de la sustinerea baschetbalistilor, cu atat mai mult cu cat jucatorii noi trebuiau convinsi de forta publicului.
Memorat
Pagini: 1 [2] 3 4 ... 13   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Constructii metalice