MUSICONICA
+  FORUMUL ŞEPCILOR ROŞII
|-+  ALTE SPORTURI» Baschet masculin» Sezonul 06-07
Username:
Password:
Pagini: 1 ... 30 31 [32]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Sezonul 06-07  (Citit de 41570 ori)
Una
Speranţă
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #465 : Aprilie 05, 2007, 10:49:56 »

din cate am inteles de pe site-ul echipei arbitrii s-au cam razbunat...si ultimu cos care a a decis castigatoare partidei ar fi fost dat dupa terminarea meciului dar dragul de Ciulin la validat.....o fi adevarat sau nu?asta este...oricum ii batem in 12 la noi acasa si in 15 la ei:D
ps: daca a vazut cineva meciul si poate da detalii...ar fi super:D
Memorat
Sf. Andrei
Moderator Global
Campion
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #466 : Aprilie 12, 2007, 09:43:34 »

"U" Cluj - Elba Tm 87-69.
Un meci slab de ambele parti, parerea mea. Importanta e victoria pana la urma. Singurul jucator remarcat de mine e Allen.
Astept victorie la Timisoara !!

Numai U
Memorat

aka_ao
Moderator Global
Maestru
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #467 : Aprilie 12, 2007, 11:02:31 »

Am fi putut sa transam aceasta calificare inca de la meciul tur dar neatentia si facptul ca nu s'au concentrat la acel ultim atac ne'au costat enorm. Azi s'a vazut ca ceva nu merge la echipa ca de obicei. LeVar este iesit din forma total , schemele de joc nici nu mai exista iar americanii sunt niste individualisti care ar trebui sa se gandeasca ca formeaza o echipa! (blackmon sincer m'a enervat ). Despre meciul de duminica de la ei nu zic nimic pentru ca nu stiu de ce am o presimtire ca daca jucam ca si azi suntem victime sigure si pana duminica nu stiu ce s'ar putea schimba la echipa!  :-u)
Memorat

[size=18]Una fede un mito un amore infinito[/size]
Sf. Andrei
Moderator Global
Campion
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #468 : Aprilie 12, 2007, 03:03:01 »

Schemele de joc nu mai exista la echipa de multa vreme. Ziceai de americani ca sunt individualisti... asa e, cel putin in acest meci Allen si Blackmon au jucat doar intre ei incercand faze spectaculoase ( le-au iesit cateva ). Despre LeVar.. chiar nu stiu ce se intampla cu el dar sper sa isi revina.

Numai U
Memorat

Una
Speranţă
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #469 : Mai 02, 2007, 04:16:15 »

aveti careva filmat ceva din meciurile cu ploiestiu?ca eu nu am putut fi de fata si as vrea sa vad macar ceva bucati din el
Memorat
Pagini: 1 ... 30 31 [32]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Constructii metalice