MUSICONICA
+  FORUMUL ŞEPCILOR ROŞII
|-+  ALTE SPORTURI» Baschet masculin» Suporterii altor echipe
Username:
Password:
Pagini: 1 ... 4 5 [6]   În jos
  Imprimă  
Ajutor Subiect: Suporterii altor echipe  (Citit de 12013 ori)
Sven
Vizitator
« Răspunde #75 : Martie 26, 2007, 02:08:44 »

la voi din cauza lui cristescu care ii face pe jcuatori sa se creada cei mai buni atunci cand spune ca voi pierdeti numai din cauza arbitriilor iar la noi din cauza mai multor factori. anul asta e compromis... si daca nu se fac ceva schimbari nici anul viitor nu arata prea bine... numai bine!
Memorat
Elassar
Începător
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #76 : Martie 27, 2007, 06:57:13 »

nu stiu si nu imi permit sa`mi dau cu parerea in necunostinta de cauza despre echipa voastra,dar la noi a fost o combinatie fatala de indolenta si neputinta a unor jucatori,nesimtire a (ex-) antrenorului,foame de rezultate
Memorat

Intotdeauna peste voi !
Sf. Andrei
Moderator Global
Campion
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #77 : Martie 27, 2007, 10:50:02 »

Cu putin noroc, poate ne intalnim in play-off  :grin: . Asta daca noi batem pe Elba iar voi pe Asesoft. Succes!
Memorat

aka_ao
Moderator Global
Maestru
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #78 : Martie 27, 2007, 12:23:23 »

Cel mai probabil e sa parasim impreuna playoff-ul parerea mea. Sunt cam sceptic in ceea ce priveste meciul nostru cu timisoara pentru ca dupa cum stim alaturi de tg. mures sunt o formatie foarte tare pe teren propriu si chiar daca i'am bate la Cluj , la timisoara ne bat ! Despre sansele ca cei din sibiu sa treaca de asesoft....nush ce sa zic mai ales ca am vazut meciul din aceasta seara dintre cele 2 echipe. Imi mentin parerea , aceea ca asesoft nu va pierde nici un meci sezonul asta (poate doar un meci in deplasare ca sa ia titlul pe teren propriu cum au facut anul trecut cu noi  :lol: )
Memorat

[size=18]Una fede un mito un amore infinito[/size]
Anonymous
Vizitator
« Răspunde #79 : Martie 30, 2007, 03:51:42 »

Poate cel mai reushit numar al revistei CSU FansMagazin a fost distribuit sambata 24 martie 2007 inaintea meciului CSU Sibiu-"U" Cluj. Pentru cei care nu au reusit sa primeasca revista am atasat mai jos paginile in format electronic.

As dori sa va spunetzi parerea despre aceasta revista. Sa spunetzi ce va place la ea, ce nu va place, cum am putea imbunatatzi calitatea materialelor din revista, ce materiale ati vrea sa apara in revista, ce articole v-au placut, ce articole nu v-au placut.....etc (sugestii, reclamatzii, critici etc.)

Putetzi vedea cateva poze de la meciul Sibiu-Cluj daca intratzi pe: http://www.csufans.ro/galerie-foto.php?album=64
Memorat
Una
Speranţă
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #80 : Martie 30, 2007, 12:35:52 »

imi place foarte mult revista voastra...o idee minunata si foarte bine realizata
nu stiu ce sa zic ca ii lipseste avand in vedere ca e prima revista de genul acesta din Romania dar daca imi vine ceva in cap va spun:)
tineti-o tot asa
Memorat
Una
Speranţă
**
Deconectat Deconectat

« Răspunde #81 : Martie 31, 2007, 08:04:45 »

pt vizitatorul sibian:D
1. de ce nu iti faci cont?Smiley
2. zicea cineva(un sibian) pe guest book-ul de pe siteul u-mobitelco.ro ca va fi filmat meciu...a fost?si daca da cum am putea face rost de el?
merci
Memorat
mariusank
Începător
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #82 : Aprilie 24, 2007, 04:53:03 »

Ba vizitatorule sibian care esti (sau care este?) , nu-ti face mah cont la clujeni ca patesti ca majoritatea celor de acolo .
Cum nu stiti? Nu stiti ce au patit clujenii? Au avut conturi la Dacia Felix (si nu cred ca e vb de felix al otiliei)......Imi imaginez ce s-ar fii intamplat daca in loc de dacia felix banca asta s-ar fii numit dacia bozica(cum care bozica? bozi...al adelei...)...oooffff

-------------------------------------------------------------------------------------

SIBIU CAPITALA CULTURALA EUROPEANA
SIBIU CAPITALA BASCHETULUI ROMANESC
Memorat
bloG
Începător
*
Deconectat Deconectat

« Răspunde #83 : Aprilie 24, 2007, 11:04:07 »

Citat din mesajul lui: mariusank
Ba vizitatorule sibian care esti (sau care este?) , nu-ti face mah cont la clujeni ca patesti ca majoritatea celor de acolo .
Cum nu stiti? Nu stiti ce au patit clujenii? Au avut conturi la Dacia Felix (si nu cred ca e vb de felix al otiliei)......Imi imaginez ce s-ar fii intamplat daca in loc de dacia felix banca asta s-ar fii numit dacia bozica(cum care bozica? bozi...al adelei...)...oooffff

trebuia sa fie amuzanta afirmatia asta???
Memorat

Pt. noi doar "U" Cluj conteaza!
Pagini: 1 ... 4 5 [6]   În sus
  Imprimă  

Schimbă forumul:  

Constructii metalice