|
Sven
Vizitator
|
 |
« Răspunde #75 : Martie 26, 2007, 02:08:44 » |
|
la voi din cauza lui cristescu care ii face pe jcuatori sa se creada cei mai buni atunci cand spune ca voi pierdeti numai din cauza arbitriilor iar la noi din cauza mai multor factori. anul asta e compromis... si daca nu se fac ceva schimbari nici anul viitor nu arata prea bine... numai bine!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Elassar
Începător
Deconectat
|
 |
« Răspunde #76 : Martie 27, 2007, 06:57:13 » |
|
nu stiu si nu imi permit sa`mi dau cu parerea in necunostinta de cauza despre echipa voastra,dar la noi a fost o combinatie fatala de indolenta si neputinta a unor jucatori,nesimtire a (ex-) antrenorului,foame de rezultate
|
|
|
|
|
Memorat
|
Intotdeauna peste voi !
|
|
|
|
Sf. Andrei
Moderator Global
Campion
Deconectat
|
 |
« Răspunde #77 : Martie 27, 2007, 10:50:02 » |
|
Cu putin noroc, poate ne intalnim in play-off :grin: . Asta daca noi batem pe Elba iar voi pe Asesoft. Succes!
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
aka_ao
Moderator Global
Maestru
Deconectat
|
 |
« Răspunde #78 : Martie 27, 2007, 12:23:23 » |
|
Cel mai probabil e sa parasim impreuna playoff-ul parerea mea. Sunt cam sceptic in ceea ce priveste meciul nostru cu timisoara pentru ca dupa cum stim alaturi de tg. mures sunt o formatie foarte tare pe teren propriu si chiar daca i'am bate la Cluj , la timisoara ne bat ! Despre sansele ca cei din sibiu sa treaca de asesoft....nush ce sa zic mai ales ca am vazut meciul din aceasta seara dintre cele 2 echipe. Imi mentin parerea , aceea ca asesoft nu va pierde nici un meci sezonul asta (poate doar un meci in deplasare ca sa ia titlul pe teren propriu cum au facut anul trecut cu noi :lol: )
|
|
|
|
|
Memorat
|
[size=18]Una fede un mito un amore infinito[/size]
|
|
|
|
|
Anonymous
Vizitator
|
 |
« Răspunde #79 : Martie 30, 2007, 03:51:42 » |
|
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Una
Speranţă

Deconectat
|
 |
« Răspunde #80 : Martie 30, 2007, 12:35:52 » |
|
imi place foarte mult revista voastra...o idee minunata si foarte bine realizata nu stiu ce sa zic ca ii lipseste avand in vedere ca e prima revista de genul acesta din Romania dar daca imi vine ceva in cap va spun:) tineti-o tot asa
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
Una
Speranţă

Deconectat
|
 |
« Răspunde #81 : Martie 31, 2007, 08:04:45 » |
|
pt vizitatorul sibian:D 1. de ce nu iti faci cont?  2. zicea cineva(un sibian) pe guest book-ul de pe siteul u-mobitelco.ro ca va fi filmat meciu...a fost?si daca da cum am putea face rost de el? merci
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
mariusank
Începător
Deconectat
|
 |
« Răspunde #82 : Aprilie 24, 2007, 04:53:03 » |
|
Ba vizitatorule sibian care esti (sau care este?) , nu-ti face mah cont la clujeni ca patesti ca majoritatea celor de acolo . Cum nu stiti? Nu stiti ce au patit clujenii? Au avut conturi la Dacia Felix (si nu cred ca e vb de felix al otiliei)......Imi imaginez ce s-ar fii intamplat daca in loc de dacia felix banca asta s-ar fii numit dacia bozica(cum care bozica? bozi...al adelei...)...oooffff
-------------------------------------------------------------------------------------
SIBIU CAPITALA CULTURALA EUROPEANA SIBIU CAPITALA BASCHETULUI ROMANESC
|
|
|
|
|
Memorat
|
|
|
|
|
bloG
Începător
Deconectat
|
 |
« Răspunde #83 : Aprilie 24, 2007, 11:04:07 » |
|
Ba vizitatorule sibian care esti (sau care este?) , nu-ti face mah cont la clujeni ca patesti ca majoritatea celor de acolo . Cum nu stiti? Nu stiti ce au patit clujenii? Au avut conturi la Dacia Felix (si nu cred ca e vb de felix al otiliei)......Imi imaginez ce s-ar fii intamplat daca in loc de dacia felix banca asta s-ar fii numit dacia bozica(cum care bozica? bozi...al adelei...)...oooffff
trebuia sa fie amuzanta afirmatia asta???
|
|
|
|
|
Memorat
|
Pt. noi doar "U" Cluj conteaza!
|
|
|
|